Hledáme módní talenty! Kreativní soutěž pro studenty na téma sladká neřest s ovocem začíná

Hledáme módní talenty! Kreativní soutěž pro studenty na téma sladká neřest s ovocem začíná

Všichni studenti českých a slovenských středních, vyšších odborných a vysokých škol se mohou nyní nově přihlásit do druhého ročníku soutěže Hamé Sweet Fashion. Úkolem je navrhnout modely, které svým tvarem, barvou či příchutí připomínají ovoce, nebo sladké plody dokonce přímo obsahují. Mladí návrháři se mohou se svými kreacemi hlásit až do 31. července.

Porota v čele s Liběnou Rochovou následně vybere finalisty, kteří své ovocné modely představí na slavnostním galavečeru 22. října v Praze. Vítěz získá kromě zkušeností a skvělé šance se předvést také finanční odměnu 50 000 korun, druhý 25 000 Kč a třetí 10 000 Kč, a to od vyhlašovatele celé soutěže a předního českého výrobce kvalitních džemů společnosti Hamé.

Chcete se přihlásit? Pak se podívejte na www.sladkanerest.cz, kde vedle přihlášky najdou zájemci také více informací k celé soutěži.

Foto: Studenta

Můžete tak navázat na úspěch studentky Českého vysokého učení technického v Praze Miry Veselé, která vyhrála první ročník soutěže. Rozhovor s Mirou Veselou si přečtěte ZDE.

V porotě na finálovém galavečeru Hamé Sweet Fashion 2014 zasedne také biatlonová reprezentantka a dvojnásobná olympijská medailistka Gabriela Soukalová, která ráda mlsá džemy k snídani a jež je zároveň tváří sladké produkce Hamé.

Foto: Studenta

Podívejte se na výsledky prvního ročníku Hamé Sweet Fashion a na fotogalerii z finále.

Podívejte se na video z finálového galavečera prvního ročníku Hamé Sweet Fashion:

Omlouváme se, požadovaný obsah nelze zobrazit...
Foto: Studenta

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější